Privacy Policy

Benieuwd naar hoe we met uw privacy omgaan? Lees het in onze privacy policy, waarin we u graag uitleggen dat u met een gerust hart gebruik kunt maken van onze website. We zullen uw gegevens bijvoorbeeld nooit zomaar met derden delen.

Privacy Policy en uw persoonsgegevens

Deelt uw persoonsgegevens met ons? We zullen deze alleen gebruiken om u onze dienstverlening zo goed mogelijk aan te bieden, of deze verder te optimaliseren. We zullen de gegevens in ieder geval nooit aan derden verkopen, waardoor u geen rekening hoeft te houden met andere partijen die contact met u opnemen. De statistische gegevens die we op onze website verzamelen gebruiken we om onze dienstverlening verder te verbeteren.

Beveiliging

We zorgen er hier op de website voor dat de beveiliging van een zo hoog mogelijk niveau is. Bovendien passen we regelmatig grondige tests toe, om na te gaan of alles naar behoren werkt en u bij ons op de website geen risico’s loopt. Dat neemt aan de andere kant niet weg dat we niet verantwoordelijk zijn voor de beveiliging op websites van derden, waar wij naartoe linken. U heeft zelf de verantwoordelijkheid om na te gaan of u daar op een veilige manier gebruik van kunt maken.

Nieuwsbrief

U heeft de mogelijkheid u te abonneren op onze nieuwsbrief. We brengen u dan regelmatig op de hoogte van het laatste nieuws en interessante acties, zodat u maximaal kunt besparen. Uiteraard kunt u zich afmelden voor de nieuwsbrief door ons een email te sturen, zodat we uw gegevens zo snel mogelijk kunnen verwijderen.

Wijzigingen

We behouden ons het recht voor om deze privacy policy aan te passen op het moment dat we dit nodig achten. We gaan er daarnaast vanuit dat u de informatie op deze pagina begrepen heeft en dat u hier volledig kennis van heeft kunnen nemen. Heeft u toch nog een vraag of een opmerking? We vragen u dan vriendelijk om contact met ons op te nemen, zodat we daar zo spoedig mogelijk op kunnen reageren.